Hva er vel mer julete enn 3 nøtter og pinnekjøtt. Særlig siden jeg lesser på med julebunn med vørterøl, kardemomme, rosiner og sukat. Og et strø nellik i sausen.
Resultat: Rundjult! Full måloppnåelse! Traff nellikspikeren på hodet! Helt knall, alt fra deigen til fyllet! Den mest julete pizzaen jeg har smakt!
Oppskrift:
Deig med sukker, kardemomme og vørterøl. Rosiner og sukat dyttet i etter utflating, rosiner også pakket langs kanten.
Saus: Rømme, salt, pepper, nellik. Overstrødd med nøtter
Fyll: Hvitost, rødløk, pinnekjøtt
Marsipan og noe mørkebrunt fra Dahls til dessert
![](https://usercontent.one/wp/www.stroger.no/wp-content/uploads/2020/11/pinnekjott2-1920x1280.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/www.stroger.no/wp-content/uploads/2020/11/pinnekjott3-1920x1280.jpg)