Bloody Mary

Pizza med mye smak er bestandig best. Den trenger ikke være sterk (mvh. magen min), men dvask og pregløs er fy-fy. Å lage en god bloody mary er å finne en balanse mellom ingrediensene. Erfaringsmessig er malt pepper best i drinken, men jeg gidder ikke kjøpe det bare for én pizza. Da får det holde med grovpepper. Og tabasco, worcestersaus, selleri og tomat. Og litt kjøtt og deig.

Resultatet ble fabelaktig. Sausen var alene litt sterk, men den blandet seg akkurat helt fint med alt det andre. Knallgodt med et lett dryss av selleriblad på toppen.

Oppskrift:
Saus: Tomatsaus av moste tomater, stangselleri, sukker, tabasco, worcestersaus, pepper og timian. Småkokt ca 15 minutter.
– sellerien ble først blansjert for å fjerne litt bitterhet
Topping:
50 g ost
75 g stekt karbonadedeig smakstilsatt tobasco, worcestersaus og pepper

Garnityr: selleriblad og tomat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *