Rammet av elg

Det at Lokalmatbutikken kan være en god inspirasjonskilde til hva godt livet har å by på, kan (bør) få betvile. Så også når det gjelder pizzafyll. Siden de var pokkers så tomme for villsvin hadde de elgkarbonader fra Mosjøen å tilby i stedet. De hadde også fått inn mer ramsløk («nordens hvitløk») og øl fra Reins kloster på Rissa.

Etter måltidet var jeg glad de var tomme for villsvin. Elg er et majestistisk dyr, ikke bare i skogen, men også i ovnen. Anbefales på det varmeste (ca 250 grader i 8 minutter).

Å lage aioli med ramsløkpesto satte virkelig prikken over i-en, sammen med en IPA fra Reins kloster.

Oppskrift:
Saus: Bearnaise med creme fraiche, timian
Fyll: Tomatskiver, ost, skivet elgkarbonade, peppermix
Attåt: Hjemmelaget ramsløk-aioli, Reins kloster IPA