What keeps mankind alive

For noen år siden oppdaget jeg at Tom Waits-løpet arrangeres også i Trondheim. Et flott «gateløp» med live Tom Waits-musikk på 5-6-7 uteplasser. Og jeg tenkte det må da vel gå an å lage en pizza som hyller denne fantastiske artisten og alt det gode han har gitt oss. Og dessuten har han selv jobbet i en pizzasjappe i sine yngre dager. Så jeg gikk kjapt gjennom låtene og rasket med meg det jeg kunne av spiselige bestanddeler. Fikk legge noe til side, mest for å holde det enkelt og fordi det ikke er alt som hører hjemme på en pizza, så som iskrem, røstipotet, egg, hamburger, pomes frites, bolle, pai, jesussjokolade, hval, fisk og en liten dråpe gift.

Oppskrift
Deig: med timian og kaldt vann
Saus: Tomatsaus med grapefrukt, eple og timian
Fyll: Ost (for å ha noe som er raspet), vossakorv, chili, bacon, kylling og timian

Mye timian fordi det er tyme, tyme, tyme that you love. Nytes med en varm øl (og et kaldt kvinnfolk).

En annen gang får jeg vurdere iskrem til dessert. Evt. røstipotet som pizzabunn. Og jeg har tidligere bevist at det absolutt er mulig å lage pizza med hval, fisk, egg eller sjokolade.