Minibollemos

Lenge siden sist. Muffinsformene kan ikke bare gjemmes i skapet og glemmes. Dessuten hadde jeg matrester som måtte spises opp. En ny lørdag truet i det nære og denne gangen visse jeg hvordan det måtte gjøres. Denne gangen stemte det, det ville fungere og ingen skulle trenge å bli grisete på fingrene. Feilen jeg har gjort tidligere når jeg har brukt muffinsformene er den samme som når jeg har laget calzone – for mye saus, som ødelegger bunnen.

Av og til et det best å lage mat alene, spesielt når bannskapen sitter løst. Å kle muffinsformene med deig er «ikke så enkelt som det høres ut». Tålmodighet er en dyd osv. Men smaken er superb.

01 31 minibollemos1

Oppskrift til fire stykk:
Saus / fyll:
1,5 ss creme fraiche
3 ts chunky salsa
0,5 stk sjalottløk
1 ts spisskummen
1 skive ost
20 g oppkuttede wokgrønnsaker
4 stk moste kjøttboller
– blandet og hatt i 4 deigkledde muffinsformer. Toppet med ost.