Grønn skinke (stromboli)

Stine på Kred gav meg denne oppskriften en sensommerdag i 2013. Selv om den var god måtte jeg ha min egen vri og legge til grønn pesto og jalapeño (kremost alene var kanskje lite spennende). Men jeg ble ikke overbevist om skinken skulle på før eller etter steking.

Derfor er jeg nå helt nødt til å lage dem igjen, innbakt (stromboli).

Stines var passe saftig og god, alle smakene gikk i hverandre og lite stod ut. Savnet spenst.

Smaksmessig en höydare. Jalapeño og pesto skaper liv. Utseende med smeltet gugge kunne appelert bedre. Og noen få dråper sitron på pesto og skinke hjalp godt på saltsmaken (i hht. forsøk #2).

Oppskrift:
Saus: Philadelphia kremost, grønn pesto, sitrondråper
Fyll: Selbu blå, jalapeño, vellagret sveitserost, strandaskine, sitrondråper

Pakkes godt inn, får et luftehull på toppen og stekes i 20 min på 175 grader (varmluft), i form siden saftene siver.